Fabeltjenester AS


Musikkproduksjon
 


Nye ord og egne toner

Vi produserer musikk i vårt studio i Fredrikstad og eier rettigheter i flere musikaler og skuespill, samt 400 sanger. Rundt 150 av dem er utgitt av en rekke andre norske artister, eller det er utgivelser av artistene som står bak selskapet, Jorunn Westeraas og Stig Westeraas Nilsson, begge med en betydelig produksjon av dramatikk, musikk og sangtekster bak seg.


Sony-eide The Orchard og norske Indigoboom er distributører av våre digitale utgivelser. Spotify, iTunes, YouTube Music, Tidal og flere har sangene tilgjengelig for nedlasting eller strømming. God Tone og produsent Sverre Dæhli i Trondheim står for editering, miks og mastering av våre lydfiler før utgivelse.

English summary: follow this link: Jorunn Westeraas, all the way from Norway(Top page photo: Tom Nicolae Andreassen)

Egne hjemmesider:
Jorunn Westeraas
Stig Nilsson


SAMARBEID: Jorunn Westeraas og Stig Nilsson produserer både musikaler og sanger sammen, og utgir sanger hver for seg.

Ny single: «Snowflakes» utgis på alle strømmetjenester 5. mars, Tre av Fredrikstads aller beste vokalister samarbeider: Jorunn WesteraasHege Saugstad og Monika Gellein Mathisen fra «June Afternoon». Innspilt i Fabeltjenesters studio i Gamlebyen, Fredrikstad, sangpålegg gjort hos Kyrre Fritzner i FMV studio i Gamlebyen, produsent Sverre Dæhli hos GodTone i Trondheim spiller bass, og piano, mikser og mastrer sangen klar for utgivelse. Musikk: Jorunn Westeraas. Tekst: Jorunn Westeraas og Stig Nilsson.

SAMARBEID: Hege Saugstad, Jorunn Westeraas og Monika Gellein Mathisen her vært i studio og spilt inn sangen «Snowflakes», som utgis digitalt i februar. (Foto: Helge Holst) 

Jubilerer: I 2020 er det 50 år siden Stig Nilsson debuterte som sangdikter på en scene. Det feires med to nye album. Det første, «Løvetanndans», er nå ute på alle strømmesteder. 14 sanger hentet fra tre av hans egne visebøker fra 1970-årene er arrangert og innspilt på nytt. 

Følg gjerne lenken og hør «Løvetanndans» på Spotify.

15 nye sanger utgis på album nummer to, som er i produksjon nå. Tittelen vil bli «Himmelsendt», oppkalt etter en tekst om hans kjæreste og kone.

NYTT ALBUM: Nå er 14 viser av Stig Nilsson under tittelen «Løvetanndans» ute på alle strømmetjenester. (Foto: Claus Diseth)


80 000 billetter er gjennom årene solgt til nå. Det er et eventyr. Fabeltjenester AS eier rettigheter i sukess-musikalen «Lady Arbuthnott - frua på Elverhøi». I juni 2020 har denne kritikerroste forestillingen (av Lars Ramsøy-Halle og Stig Nilsson) nypremiere for 25. året på rad. Det skal spilles 11 nye forestillinger av regissør Pål Øverlands mesterverk. Det blir en kulturell fest for 25. gang.

KLIKKER DU HER, får du en video-smakebit.


LADY-SUKSESS: Marit Sunnøve Berg og Yngvild Støen Grotmol er berebjelker i den 25. oppsetningen av musikalen om Lady Arbuthnott. (Foto: Jazzåteatret) 

 Fabeltjenester AS har egne spillelister på Spotify: «Jorunn og Stigs favoritter» med noen av dem vi selv liker best, og «Fabeltjenester» med alle våre utgivelser. Legg gjerne sangene til dine spillelister. 


DU FINNER OSS PÅ YouTube også: 

Jorunn Westeraas

Stig Nilsson

Våre utgivelser:


2992